Zoeken naar teambuilding opdrachten

 
teambuilding opdrachten
 
Teambuilding in de polder Uniek bij Boederij de Boerinn.
In totaal bieden we 11 verschillende opdrachten aan waarvan er 8 in de 2 uur durende teambuilding worden behandeld. Gemiddeld duurt één opdracht 15 a 20 minuten. Het is tevens mogelijk om zelf een selectie te maken van de gewenste onderdelen zodat dit goed aansluit bij het thema van de dag.
TEAMBUILDING ACTIVITEIT, Teambuilding activiteiten op het strand van Noordwijk, Zandvoort, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Bloemendaal, IJmuiden.
In overleg met u stellen wij een programma samen met teambuilding activiteiten, die aansluiten op de doelstelling binnen uw organisatie. Wat dacht u van ons programma GPS Teamwork, een teambuilding activiteit waarbij u in het duingebied in teams op zoek gaat naar waypoints en diverse teambuilding opdrachten met uw team moet uitvoeren.
Teambuilding Activiteiten met Muziek Teams in Tune.
Home / Teambuilding. Muzikale Teambuilding Activiteiten waar je blij van wordt! Op zoek naar bijzondere teambuilding / oefeningen / ideeën / opdrachten? Teams in Tune is al meer dan 15 jaar de specialist op het gebied van interactieve teambuilding activiteiten met muziek.
Teambuilding in Groningen: leuke activiteiten De Postwagen.
Bel met 0594-515999. Een goed potje teambuilding start bij partycentrum De Postwagen, de Hoofdstad van Activiteiten in Noord-Nederland. Kies je voor ons, dan kies je voor een geslaagde dag vol teambuilding in Groningen. Voor elk gezelschap zijn er mogelijkheden, van 5 tot 1.500 personen en meer.
Teambuilding activiteiten van Stad Unique voor een hecht team.
Stad Unique garandeert teambuilding programma's' waarbij het met elkaar werken aan een oplossing voor een bepaalde taak, goed combineert met veel gezelligheid en lol. Er zijn bij Stad Unique diverse mogelijkheden activiteiten in een stad of outdoor teambuilding activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een programma waarbij groepen tegen elkaar strijden d.m.v. originele opdrachten, terwijl je de mol van jouw groepje probeert te ontmaskeren.
Boek uw favoriete teambuilding activiteit!
Of kan er meer uit worden gehaald? Met onze teambuilding activiteiten wordt uw personeel positief uitgedaagd en tot grote hoogten gestuwd. Kunnen ze de opdrachten leuk, gezellig maar ook effectief uitvoeren? Boek één van onze teambuilding dagen en ervaar het positieve effect op het belangrijkste onderdeel van uw onderneming!
Sportieve activiteiten l Teambuilding Utrechtl Bedrijfsuitje Utrecht.
Inn Style organiseert activiteitenprogrammas voor groepen vanaf 10 personen. Deze programmas zijn speciaal ontwikkeld voor teambuilding en samenwerking. Er is altijd een activiteit die bij uw doel past. Vasco da Game. Een combinatie van Expeditie Robinson en Wie is de mol?
Teambuilding bouwen Watergoed.
Vervoer en logistiek. Op zoek naar een leuke combinatie van teambuilding activiteiten? Dit programma is speciaal gericht op teambuilding in combinatie met bouwen. Je gaat de strijd aan met de andere teams en voert verschillende opdrachten uit. Indianen touwbrug bouwen.
Outdoor teambuilding. Teamwork met BuitenBusiness BuitenBusiness.nl.
Terug naar overzicht Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten. Anders-dan-anders teambuilding, het echte teamwork voor ieder team. Door middel van unieke teambuilding spellen en opdrachten gaan we samen op weg naar een topteam. Voor kleine en grote groepen, mogelijk op iedere locatie.

Contacteer ons