Meer resultaten voor sportief bedrijfsuitje

 
sportief bedrijfsuitje
 
Merendeel werknemers klaagt over bedrijfsuitjes Nationale Vacaturebank.
47 Procent van de werknemers heeft nooit een bedrijfsuitje. Degenen die dit wel hebben, klagen er massaal over. De meeste werknemers geven de voorkeur aan een sportief uitje. Een kwart maakt het soort bedrijfsuitje niet uit, als er maar een borrel is.
Sportieve activiteiten Amsterdam: sportief bedrijfsuitje Puur Amsterdam.
Ja, deze workshop geeft direct een kick, dat beloven we! Perfect voor teambuilding of uitje met vrienden. 0200: uur minimaal 15 personen vanaf 2750, p.p. U verwacht het misschien niet, maar paaldansen is een sport! Deze workshop is leuk en sportief.
Bedrijfsuitjes La Casserole Origineel, Sportief, Creatief.
Kies dan voor onze spelsterrenslag oftewel zeskamp als actief en sportief bedrijfsuitje. Want bij ons kunt u er nu eens zelf aan deelnemen. Er wordt vooral gebruik gemaakt van veel groot, vrolijk gekleurd en opblaasbaar materiaal. Gegarandeerd plezier voor iedereen tijdens dit bedrijfsuitje!
Bedrijfsuitje Tal van ideeen.
Actief / Sportief. Een bezoek aan. In de lucht. Strand / water. Teambuilding / Training. Gevonden bedrijfsuitjes: 194. BEACH ESCAPE de" ultieme buitenactiviteit." Escaperoom op het strand? Op elk strand te spelenA concept by. Vanaf 10 personen. Een bedrijfsuitje blokarten op het breedste strand van Nederland!
Sportief Actief Bedrijfsuitje Utrecht WegmetdeBaas.nl.
Op zoek naar een sportief bedrijfsuitje in Utrecht? WegmetdeBaas heeft vele sportieve en actieve uitjes in heel Nederland. Vind een actief bedrijfsuitje in Utrecht daarom op WegmetdeBa. Sky High Events: Op een tijd naar keuze verwelkomen wij u en uw gezelschap met koffie en thee op ons hoofdkwartier midden op de Veluwe.Niet veel later stormt onze commandant bij jullie binnen met belangrijke informatie.
Bedrijfsuitjes in Groningen Noord Nederland.
25% tot 40% korting skicollectie 18/19, 20 t/m 50 % korting op alle kleding, 20% korting bij aankoop helm en bril! Home Bedrijfsuitje Groningen. Wil je een sportief bedrijfsuitje organiseren volledig afgestemd naar jouw wens in Groningen, het hoge noorden?
Bedrijfsuitje strand Scheveningen, kijkduin Flitz-Events.
ideaal voor een rustig bedrijfsuitje! Wie wil er nou niet met blote voeten in het zand staan en gezellig een potje volleyballen met vrienden of collegas? Met uw collegas een geheel verzorgde beach volleybal toernooi. ideaal voor een sportief bedrijfsuitje!
Bedrijfsuitje bij Zwolle organiseren? Kamper Events.
Van sportief tot avontuurlijk, selecteer een bedrijfsuitje in de buurt van Zwolle dat bij uw gezelschap past. Neem voor meer informatie over onze groepsuitjes vrijblijvend contact met ons op via 038 303 16 21 of info@kamperevents.nl. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden voor het organiseren van een uniek bedrijfsuitje in de regio Zwolle.
Sportmomentje De sportiefste uitjes van Amsterdam.
Patronen en vastigheden zijn onderdeel van de sport maar wij zijn altijd opzoek naar de winnende co-creatie en passende schijnbeweging als het op maatwerk aankomt. Op zoek naar een passende invulling voor een sportief bedrijfsuitje, sportdag, volledig georganiseerd sportief event of gewoon naar een leuke activiteit voor een sportief gezelschap?

Contacteer ons