Meer resultaten voor bedrijfsuitje met eten

 
bedrijfsuitje met eten
 
Uitjes en bedrijfsuitjes in Eindhoven Boek nu bij EindhovenUitjes.nl.
Dus geen standaard uitjes-programma, maar een bedrijfsuitje dat geheel zal aansluiten en passen bij uw team en collegas. We luisteren eerst goed naar uw wensen en budget. En dan gaan we samen met u aan de slag. Zo werken we heel graag en zo waardeert u het ook al ruim 17 jaar!
Bedrijfsuitje in Breda Old Dutch Food Sportsbar.
Middenin het centrum van Breda een bedrijfsuitje organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vanuit ons restaurant heeft u zelfs uitzicht op de grote markt van Breda met haar prachtige kerk. U kunt bij ons terecht voor een borrel, feestavond met dj, dineren of een buffet. Gezellig samen met uw collega's' een drankje drinken op een unieke/inspirerende locatie. Wij bieden de mogelijkheid om te borrelen in onze verschillende ruimtes. Old Dutch beschikt over twee ruimtes waar u met uw collega's' kunt genieten van een gezellige avond. Wij nemen al het geregel uit handen en kunnen alles voor u regelen. Ontvangst drankje, hapjes, dj, entertainment en wat u nog meer wenst. De zalen zijn voorzien van sfeerverlichting, geluidsinstallatie en personeel. Old Dutch beschikt over een restaurant waar u met uw gezelschap heerlijk kunt eten.
Creatief Bedrijfsuitje met heerlijk eten organiseren? Zoek dan niet verder!
Door deze creatieve samenwerking ontstaat er een echt groepsgevoel. Brainstormen met uw collegas over het thema en het ontwerp. Werken in teamverband. We hebben genoeg boeken ter inspiratie mocht dit nodig zijn. U kunt er voor kiezen om tijdens het creatieve bedrijfsuitje gezamenlijk een kunstwerk te maken die een prachtige plek in het bedrijf krijgt: denk bijvoorbeeld aan een logo van het bedrijf, een tafelblad, spiegel of schilderij.
Bedrijfsuitje in Overijssel Preston Palace.
Dag of avond uit. All-in feest met activiteit. Eten en drinken. Bistro de Heerlijkheid. Familierestaurant de Piri Piri. Muziek en entertainment. Naar mobiele navigatie. Over Preston Palace. Preston Palace en de media. All-in, wat is dat? Veel gestelde vragen. Huidige taal: Nederlands. Home Bedrijfsuitje Overijssel. Bedrijfsuitje in Overijssel.
Uitjes en bedrijfsuitjes in Zwolle Boek nu bij ZwolseUitjes.nl.
Een" erg leuk teamspel vol strijd tijdens het eten. De teams waren erg fanatiek en het is mooi om in drie rondes tussen de gangen door de escape te ontdekken. Escape Dinner Room is echt een leuk en uitdagend dinerspel in Zwolle. Het contact met ZwolseUitjes was erg plezierig en persoonlijk." Infomedics Escape Dinner Room. Van" een sloepenrace naar een Escape City tot die indrukwekkende rondleiding in het Stedelijk Museum in Zwolle. We hebben ZwolseUitjes.nl gevraagd om een goed verzorgd dagarrangement. Met een heerlijke bbq na afloop is ons bedrijfsuitje helemaal geslaagd."
Quiz uitje voor bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeestje.
De lady's' quiz was zeer geslaagd! Leuk spel en het eten was super! Anita Hoogeveen 13-06-2013. Schrijf een recensie. Werkt dit ding wel? Schrijf een recensie. Schrijf een recensie. Beoordeling In orde. Ik organiseer een bedrijfsuitje. Of je nu een bedrijfsuitje, teamuitje of teambuilding activiteit wilt regelen, meestal geen gemakkelijke opgave. je bent er bijna! Met een QuizDiner combineer je een van onze standaard Quizzen of een op maat gemaakte quiz met een leuk avondje uit.
Bedrijfsuitje Twente t Twents Kwartiertje.
Neem contact met ons op. Regel vandaag nog uw bedrijfsuitje. Bij het organiseren van een bedrijfsuitje komt veel kijken. Een leuk teamuitje bestaat uit een leuke activiteit, lekker eten en drinken en een betaalbaar kostenplaatje. t Twents Kwartiertje kan daar zeker bij helpen.
Bedrijfsuitje in Groningen organiseren: de beste uitjes op een rij De Postwagen.
Eindelijk een uniek bedrijfsuitje waarbij je met elkaar kunt eten en ontspannen in een ongedwongen sfeer. Een uniek bedrijfsuitje waarbij je met elkaar kunt eten en ontspannen in een ongedwongen sfeer Bedrijfsuitje in Groningen combineren met een overnachting. Mogelijk duurt je bedrijfsactiviteit langer dan een dag, of ben je van plan om het lekker laat te maken met je collega's.
Bedrijfsuitje organiseren vanaf 1450, p.p. Monsterevents.
Met de unieke combinatie van het all-inclusive concept waarbij alle dranken zoals bier, fris of glühwein en het eten in de prijs inbegrepen zit, de optionele activiteiten en een geweldige winterbarbecue, is dit het beste winterfeest in town. De Zeepkisten Race: hét tuning bedrijfsuitje!

Contacteer ons