Resultaten voor personeelsuitje drenthe

 
personeelsuitje drenthe
 
Personeelsuitje Drenthe Hotel Restaurant Rughe Venne.
Personeelsuitje Drenthe op maat. De unieke combinatie van een culinair, creatief tot actieve buiten activiteit? Wij maken graag samen met u het perfecte personeelsuitje. Wij streven naar een passend personeelsfeest zodat de collega's' voor één keer niet in een vergadering zitten of alleen contact hebben via de mail.
Personeelsuitje Drenthe actieve teambuilding Breeland Recreatie.
Een prachtige ontvangst voor uw personeelsuitje bij Breeland Recreatie te Annen. Nog gauw de laatste kruimel heerlijke Drentse koek uit de schaal gepikt en dan naar buiten. De instructeur gaat met de uitleg beginnen. Bent u op zoek naar een origineel dagje uit in de provincie Drenthe of Groningen, dat ligt immers vlakbij, voor uw personeelsuitje, familiedag, vriendendag, schoolreis of kinderfeestje?
Welkom Pand17 Bowlen, Eten, Activiteiten, Trouwen in Assen.
Op zoek naar een leuke activiteit in Assen voor uw personeelsuitje, familie-uitje of groepsuitje? Pand 17 beschikt over diverse binnen en buitenactiviteiten. Lekker lunchen, dineren of borrelen? U kunt bij ons steengrillen, barbecueën, a la carte eten en nog veel meer.
Tevredenheid Brochure Gastenboek. iframe.
Aanvraag brochure BoerderijUitje.nl. Geslacht. Man Vrouw. Voornaam. Tussenvoegsels. Super enthousiast ontvangst, goede begeleiding bij de activiteiten. Een overheerlijke BBQ. Een gastvrije rondleiding over de boerderij. Kalfjes knuffelen en melken kijken. Helemaal fantastisch. Jessica 01-10-2013 Kemper Keerwanden BV. Gezellige buitenlocatie, het spelprogramma mag van mij wel wat actiever. Ze hebben een hele goede BBQ neergezet. 07-07-2013 Tandartspraktijk Cranendonck. Leuk 07-07-2013 Tandartspraktijk Cranendonck. Hartelijk dank voor de super leuke middag/ avond 22-12-2012 Familie van den Broek. Prettige ontvangst in de Heische Hoeve. De fiets-en kanotocht waren een geweldige promotie voor de Meierij van s-Hertogenbosch. Borrel en BBQ in een prettige warme sfeer. Een plek om zeker terug te keren! 22-12-2012 Familie van den Broek. We hebben op een mooie nazomerdag genoten van het mooie landschap, ver weg van snelweg, stad en industrie. Het tochtje over de Aa was schilderachtig, vooral toen de eerste torens van het kasteel achter de bomen vandaan kwamen. Fysiek was het voor elke leeftijd en conditie allemaal goed te doen. Kortom: een geslaagd uitje!
Bedrijfsuitje Drenthe Avontuurlijk dagje uit met personeel.
Bedrijfsuitje plannen in Drenthe bij divearound. Ben je op zoek naar een leuk adresje voor jouw bedrijfsuitje in Drenthe, Groningen of regio Amsterdam? PADI Dive Resort divearound organiseert graag jouw avontuurlijke personeelsuitje. Dit doen wij eventueel in combinatie met een heerlijke bedrijfsbarbecue.
Personeelsuitjes in Drenthe.
Bekijk uitje Bewaar uitje. Personeelsuitjes in Drenthe. De beste personeelsuitjes in Drenthe vind je op BedrijfsUitje.nl. Toon meer top 100 uitjes. Met 3.671 persoonlijk gecontroleerde recensies vind je verzekerd een goed uitje. En als wij je kunnen helpen doen wij dit graag!
Personeelsuitje Drenthe: interactieve spelen met acteurs.
Ook in Drenthe. Vanzelfsprekend spelen we een personeelsuitje ook graag in theaterzalen en congrescentra in Drenthe. En zelfs in de Kerken en Kastelen in Drenthe. Of Op Locatie: in de natuur van Drenthe, een rune in Drenthe, een fabriek in Drenthe.
Personeelsuitje Drenthe Je vindt het op WegmetdeBaas.
Op zoek naar een leuk personeelsuitje in Drenthe? Op WegmetdeBaas staan vele leuke tips voor een personeelsuitje in Drenthe. GPS Moordspel Sherlock Holmes. Eventpoint: De politie is het spoor in een moordzaak helemaal bijster en heeft een beloning uitgeloofd. Jullie onderzoeksteam schiet te hulp en assisteert de politie bij het oplossen van deze zaak.
Personeelsuitje Drachten Partycentrum Strandheem.
Wij heten u van harte welkom bij Partycentrum Strandheem. Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n' 700 auto's.

Contacteer ons