Meer resultaten voor team uitjes

 
team uitjes
 
Teamuitje Amsterdam? 250 originele uitjes voor teams Puur Amsterdam.
Teamuitje in Amsterdam organiseren? Uitjes met maximaal effect voor elk budget. Amsterdam expert sinds 1996. betrouwbaar en persoonlijk advies. De beste prijs/kwaliteit. op maat georganiseerd voor uw groep. Zonder zorgen en goed geregeld. 1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur. Wij organiseren méér dan 1500 geslaagde teamuitjes in Amsterdam per jaar. Een teamuitje in Amsterdam is een perfecte manier om uw collega's' of teamgenoten beter te leren kennen. Puur Amsterdam helpt u hierbij! Wij bieden al sinds 1996 vele mogelijkheden voor een gezellig teamuitje in Amsterdam; de stad van ons hart. Zo organiseren we verschillende teamtrainingen en workshops waarbij gezelligheid en teambuilding goed samengaan. Populaire teamuitjes in Amsterdam. De Jacht naar de Macht. De Jacht naar de Macht. Tijdens dit spannende uitje redt u Amsterdam van de meedogenloze maffia. Met een speciale smartphone gaat u de strijd aan! Scoor punten op de omkoop en afperslocaties in de stad. Welk team is als eerste binnen en wint het spel?
Teamuitjes.
Beleef het bij Kartplaza Actionworld. Een teamuitje wordt echt een succes in Nijverdal. Kom als teamuitje bij ons karten, paintballen, lasergamen, klimmen of bowlen. Of laat ons een uitdagend combinatiearrangement samenstellen. Karten op een van de langste kartbanen van Europa!
Originele Teamuitjes Zinnige Zaken.
Maar je hoeft niet verder te zoeken naar originele teamuitjes. Zinnige Zaken weet precies waar jij en je collegas naar op zoek zijn. Maatschappelijke teamuitjes zijn origineel en actueel. Tijdens dit teamuitje gaan jullie je inzetten voor de lokale samenleving.
Bloesem Theehuis: Teamuitjes.
Teamuitjes en teambuilding. Bloesem Theehuis biedt verschillende teamactiviteiten aan, eventueel in samenwerking met collega-ondernemers uit de directe omgeving. Bekijk onderstaand aanbod of neem contact op met Bloesem Theehuis. Let op: reserveren is verplicht voor onderstaande arrangementen. De genoemde prijzen zijn incl.
Teamuitje organiseren? De populairste 50 Teamtuitjes.
Laser Game Amsteram is een van de leukste uitjes voor zowel particulieren als bedrijven. Bij onze schitterende locatie kunt gratis parkeren en genieten van een hapje en/ of drankje. In onze zeer grote Arena van wel 900m2 kunt u Lasergamen met. Meer info Vanaf 2. Vanaf/Per persoon 2118., City Escape Game. Met de City Escape Game belandt u in het Amsterdam of elke andere stad in Europa ten tijden van de Gouden Eeuw, de VOC, maar ook de Pest! U speelt het spel met behulp van een tablet of smartphone die door ons wordt gefaciliteerd. Meer info Vanaf 6. Vanaf/Per persoon 2118., City Hunt Amsterdam. City Hunt is een spannende game waarbij teams verschillende taken moeten volbrengen en vragen moeten beantwoorden. Het team dat succesvolste samenwerkt zal uiteindelijk als winnaar uit de strijd komen.
Indoor teamuitje Avontuurfabriek.nl.
De Avontuurfabriek biedt genoeg mogelijkheden voor binnen uitjes en voor ieder wat wils. Uitjes voor tieners. Ben je op zoek naar leuke indoor-uitjes voor tieners, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden zowel rustige als actieve uitjes aan.
Teamuitjes Op de Heuvelrug.
Over de Utrechtse Heuvelrug de Gelderse Vallei. Als een oase van rust, net buiten de Randstad, vindt u tussen Utrecht en Amersfoort de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei, met hun prachtige natuur, talloze landgoederen en levendige steden en dorpen.
Teamuitje Volendam Teamuitjes Volendam Volendam Events Volendam Events.
De beste uitjes tegen dé beste prijs. Alles in één keer goed geregeld. Professioneel en enthousiast. Sterk in maatwerk. De leukste teamuitjes in Volendam. Wanneer je een teamuitje of bedrijfsuitje organiseert ben je altijd op zoek naar leuke en originele groepsactiviteiten voor het team.
Teamuitjes Gelderland Westernboerderij.
Teamuitjes Gelderland: keuze uit diverse activiteiten Wij bieden verschillende teamuitjes in Gelderland: van ontspanning tot avontuurlijke activiteiten waarbij kracht en uithoudingsvermogen centraal staan, het kan bij ons allemaal. Bovendien kunt u bij ons ook op een western locatie vergaderen en tussendoor genieten van een heerlijke lunch.

Contacteer ons