Zoeken naar luxe bedrijfsuitjes

 
luxe bedrijfsuitjes
 
Bedrijfsuitje Brabant: Gezellig Bedrijfsuitjes in heel Nederland Daf de Luxe op Locatie.
Daf de Luxe op Locatie. Daf de Luxe op locatie Bedrijfsuitje. Bedrijfsuitje Daf" op Locatie" is een 5 uur durende bedrijfsuitje. Een Daf tocht met competitief karakter door het inbreng van klassementsproeven onderweg. Wij organiseren, in heel Nederland en België, bedrijfsuitjes met autos uit de jaren zestig, de Daf33s Daf" op Locatie.
Een volledig verzorgd, gezellig en sportief bedrijfsuitje organiseren?
Mini Grand Prix. Een volledig verzorgd, leuk, gezellig en sportief bedrijfsuitje organiseren? Ons kart en partycentrum beschikt over de mooiste, langste en meest spectaculaire indoor kartbaan van Europa. Deze baan staat dan ook garant voor een onvergetelijk dagje of avondje uit met uw personeel of relaties.
Personeelsuitje met Overnachting? Grenswachter in de Achterhoek!
De verbouwde boerderij is geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. De Grenswachter bestaat uit meerdere vakantiehuizen die ook in combinatie te huren zijn. Prachtige natuur en omgeving. Sfeervol, luxe en comfort. Voor grote groepen van 10 tot 60 personen. Ideaal voor familieweekend, zorggroepen en bedrijfsuitje.
Bedrijfsuitje met overnachting, de stoerste bedrijfsuitjes in Twente. Facebook. Instagram. LinkedIn. Pinterest. Twitter. YouTube.
Wij organiseren vervoer, variërend van luxe touringcar tot een oldtimer dubbeldekker. Of komt naar de Lutte met een autorally met allerlei klassieke autos, bijvoorbeeld 2CVs, Kevers, Engelse Taxi en een Opel Kadett. Adventure King zorgt voor een roadbook, eventueel met opdrachten onderweg. Wij maken graag een voorstel op maat. We kennen alle accommodaties persoonlijk en weten ook welke accommodatie het beste past bij jouw groep. Vragen over een bedrijfsuitje met overnachting? Neem gerust contact met ons op! Adventure King Lutterzandweg 16 7587 LH De Lutte 0541 552966 info@adventureking.nl. Adventure King organiseert sinds 1991 buitensportactiviteiten en evenementen. In Het Lutterzand in Twente, Landgoed van Nederland, en net over de grens in Bad Bentheim. Bedrijfsuitjes, Groepsuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes en schoolkampen.
Bedrijfsuitje zeilen De Titaan.
Er is ruimte voor 55 gasten voor vergaderingen, presentaties, luxe diners en bedrijfsuitjes. Alle faciliteiten zijn gericht op comfort en genieten en ook als het weer tegen zit, is er in de binnenruimte genoeg plek om te genieten van een hapje, een drankje en het uitzicht.
Bedrijfsuitje op Terschelling organiseren? WadEvents.
Een bedrijfsuitje op Terschelling organiseren? Een uitdaging voor ons is de wensen van uw bedrijf om te zetten in een passend arrangement of perfect op maat gemaakt programma voor uw bedrijfsuitje op Terschelling. Wij organiseren zowel eenvoudige als super-de-luxe en spraakmakende bedrijfsuitjes van 10 tot ruim 500 personen.
Bedrijfsuitjes op en aan het water per provincie geselecteerd!
Popeye Sailing Bedrijfsuitje. Bedrijfsuitjes Dagje zeilen en feestelijk eten wordt u aangeboden door Popeye Sailing in een culinair arrangement. Wij verzorgen een complete dag, privé of zakelijk voor groepen van max. U scheept in op het luxe en gezellige zeilschip.
Leuke bedrijfsuitjes op het water Nieuws VVC.
Een goede workout. Wij bieden complete watersport bedrijfsuitjes, waarbij jullie zelf het programma kunnen samenstellen. Daarbij heb je de keuze uit de volgende strand en wateractiviteiten.: Blokarten Kitebuggyen Powerkiten Kitesurfen Beachchallenge Suppen Raften Kajakken Beachyoga Beachgolf. Maak de dag compleet met één van de vele lunches, brunches, buffetten of barbecues in ons restaurant, loungetent of op ons uitgestrekte barbecueplein. Teambuilding is vaak een aanbod van activiteiten aan medewerkers van bedrijven, met als doel samenwerken. De doelstelling per teambuilding uitje kan verschillen. Een teambuildings dag kan kan bestaan uit eenvoudige opdrachten mar kan ook bestaan uit cpmplexe opdrachten. Vaak word een GPS tocht of een survival programma verwerkt in het prpgramma al dan niet afsluitend met een vergaderarrangement. Een clinic schermen, een uitdagende workshop. Op elke locatie in Nederland of daarbuiten is het mogelijk een scherm workshop te volgen. Ben je sportief, iets minder sportief, jong of iets minder jong aan een scherm workshop kan iedereen meedoen. Zowel voor kleine als grote groepen staan onze instructeurs klaar om er samen met jullie een leuke workshop van te maken. Het bedrijfsuitje schermen organiseren wij in Almere maar we werken ook samen met een aantal mooie locaties zoals Kastelen, Luxe landhuizen en Partycentrum's.
Bedrijfsuitje Arnhem Landgoed Groot Warnsborn.
Bedrijfsuitje in Arnhem. Een bedrijfsuitje is veel velen een jaarlijks hoogtepunt. Op Landgoed Groot Warnbsorn organiseren we dagelijks bedrijfsuitjes Arnhem voor een grote verscheidenheid aan gezelschappen. Of u nu actief bedrijfsuitje Arnhem wilt organiseren, of in alle rust wilt genieten van de prachtige omgeving, op Groot Warnsborn kan het allemaal.

Contacteer ons