Resultaten voor bedrijfsuitje rotterdam

 
bedrijfsuitje rotterdam
 
Bedrijfsuitje Rotterdam.
Zingen is leuk, Theatersport, Gregoriaans zingen. Restaurants Rotterdam Boek inclusief koffie met gebak, lunch, high tea, welkomstdrankje, borrel, proeverij, diner of buffet. Wij zorgen voor een passende atmosfeer voor ieder gezelschap. Bedrijfsuitje Rotterdam: geniet van een stadswandeling met verteller of themadiner op maat.
Uitjes in Rotterdam, Bedrijfsuitje Rotterdam, Teamuitje, Personeelsuitje, Afdelingsuitje Vrijgezellenfeest, Quiz Diner, Dinerspel Tour.
Leuk dagje uit in Rotterdam? Bekijk onze groepsuitjes voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje in Rotterdam. altijd voor de scherpste prijs! Welkom bij Specialtours Events Nederland. Wij organiseren uw bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest in Nederland! De scherpste prijs tegen de hoogste kwaliteit, met leuke aanbiedingen voor uw dagje uit!
Rotterdamexperience Touroperator DMC Event organisator.
Wilde Westen Fiets Tour. Wilde Westen Fiets Tour Rotterdam Verken het échte Rotterdam op een originele manier Het echte Rotte More info. Rotterdam 10 / 10. RIB experience Rotterdam Het leukste avontuur op het water in Rotterdam RIB Experience Rotterdam RIB More info.
Bedrijfsuitje in Rotterdam vanaf 99, per persoon VVC.
Of u nu kiest voor een actief bedrijfsuitje waarbij verschillende opdrachten moeten worden opgelost of een uitje waar het draait om samenwerken en behendigheid: elk uitje is een groot feest waarbij plezier voorop staat. Boek nu een bedrijfsuitje Rotterdam en geniet van diverse voordelen.:
Ome Aad's' Borrelboot in Rotterdam Boot huren in Rotterdam.
Direct boeken Groepen vanaf 25 pers. De Gezelligste Rondvaartboot van Rotterdam. Kom aan boord en geniet van de prachtige skyline van Rotterdam onder het genot van een goede borrel en lekkere hapjes. Op vrijdag en zaterdag hebben wij een gezellige borrel op het water.
Vrijgezellenfeest en Bedrijfsuitje in Rotterdam Team Building.
Je kunt individueel een Segway Tour boeken, maar een Segway stadstour in Rotterdam samen met je vrienden of collega's' in het kader van een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje is superleuk en goed voor de teamspirit! De prijs bedraagt 45 per persoon voor een Segway Tour van 75 minuten.
Bedrijfsuitje Rotterdam Zeilschip Hollandsch Diep.
Een leuk bedrijfsuitje nabij Rotterdam. Wilt u een bedrijfsuitje organiseren in de buurt van Rotterdam? Dan denkt u misschien niet direct aan Willemstad, Numansdorp of Hellevoetsluis. Dat laatste is wel de vaste ligplaats van het zeer luxe zeilschip Hollandsch Diep.
Bedrijfsuitje Pannenkoekenboot Rotterdam.
ss Rotterdam 75 Minutenvaart. Lasergame 75 Minutenvaart. Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Organiseer je een uitje voor je collegas of personeel? Dan is de Pannenkoekenboot Rotterdam de juiste locatie! Reserveer voor jouw groep tickets voor een van de reguliere vaarten.
Bedrijfsuitjes Rotterdam? Al vanaf 1350, p.p bij Maasstad Events.
Voor en grote groep of een kleine groep boek je bij ons het leukste bedrijfsuitje in Rotterdam. groepen lieten ons de afgelopen maanden weten zeer tevreden te zijn met de organisatie van het uitje, het evenement zelf én de begeleiding!

Contacteer ons