Resultaten voor bedrijfsuitje groningen

 
bedrijfsuitje groningen
 
Groningen Monsterevents.
Er is voor iedere groep een gepast uitje in deze stad. De binnenstad met de Martinitoren en haar vele terrassen en anderzijds de groene omgeving die deze stad te bieden heeft zorgen voor genoeg mogelijkheden voor uw uitje. Bedrijfsuitje in Groningen.
Bedrijfsuitje met overnachting. Hotelschip.
De informele sfeer en de ambiance van het schip, in het centrum van Groningen, zijn waardevolle ingrediënten voor een geslaagde dag. Aan boord van Mars kunt u uw zakenrelaties ontvangen en beter leren kennen. Hotelschip Mars is dé locatie voor u!
Samen de keuken in De Kookfabriek.
Uitdagende kookworkshops die een bijdrage leveren aan de output van uw bedrijf en uw team nog beter laat samenwerken. Laat u inspireren door onze bekende chefs en beleef een leerzame en gezellig kookworkshop in één van onze vestigingen. Een kijkje in de keuken.
Bedrijfsuitje Groningen Huisbrand Events.
Kolonisten van Catan in Groningen. BTW Vanaf 15 personen dash; 2 uur en 30 minuten. Kent u het bordspel Kolonisten van Catan en wilt u de essentie van dit spel combineren met het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje? Dit virituele tablet spel van.
Actieve-Uitjes bedrijfsuitje groningen DagjeWeg.NL.
We gaan met volwassenen en kinderen. Geen gratis activiteiten. zoek opnieuw wis zoekfilter. actieve-uitjes Groningen Bedrijfsuitje 27 uitstapjes. Wat is er te doen? Dagje uit acties. actieve uitjes Groningen Bedrijfsuitje 27. Klim, schiet en speel Archery Tag in Adventurepark Waddenfun.
Ontdek het beste personeelsuitje in Groningen Stadsarrangement.nl.
Het Groningen van nu is een heel gezellige en bruisende stad. Door de gelukte combinatie van oude en nieuwe architectuur, horeca met inheemse en uitheemse cultuurinvloeden en een keur van kleinere en grotere winkels in het centrum, is Groningen de ideale locatie voor een bedrijfsuitje, een personeelsuitje of een teamuitje.
Bedrijfsuitje in Groningen? Wegmetdebaas.
Fabrieksuitje: Graag nodigen wij u uit voor een uniek arrangement de grootste scheepswerf van Europa Bij Meyer Werft worden de grootste cruiseschepen ter wereld gebouwd. Papenburg ligt ter hoogte van de provincie Groningen vlak over de grens in Duitsland en is vooral bekend van de grote werf waar cruise. Van 8 tot 100 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje.
Bedrijfsuitje Groningen voor 10 tot 500 personen.
Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje zeilen, cocktail workshop of een teambuildingsactiviteit, wij hebben ze allemaal voor je in Groningen. Maar ook in de omgeving is ons aanbod aanwezig. Wat te denken van bijvoorbeeld een bedrijfsuitje Leeuwarden, bedrijfsuitje Heerenveen of een leuke dag in het altijd gezellige Assen met een bedrijfsuitje Assen.
Bedrijfsuitje Groningen Groepsactiviteiten Leuke Uitjes Activiteiten voor groep Groepsuitje.
Breng voor een artistiek uitje een bezoek aan Het Groninger Museum met een uitgebreide kunstcollectie en steeds wisselende tentoonstellingen. Ga na een bezoek aan het museum eens naar filmtheater Images in de binnenstad om een prachtige arthouse of indrukwekkende documentairefilm te bekijken. Zoek je meer actie voor je bedrijfsuitje Groningen?

Contacteer ons